Welkom op onze website!

In deze zware economische tijd zien wij en horen wij van collega-bouwers dat ze het hoofd maar moeizaam boven water kunnen houden of zelfs ten onder gaan, dit kan voor u nadelige gevolgen hebben. Wij bevinden ons in een luxe positie, de omzet en het aantal bestellingen zien wij elk jaar weer stijgen, en ook dit jaar zijn wij weer gegroeid.  Een van de  oorzaken van deze groei is dat wij niet hebben bezuinigd op ons materiaal, de wanden en de balken zijn nog even dik als toen wij 25 jaar geleden zijn gestart, hier kan je wel zonder problemen een zware klok of een kapstok  ophangen. Met trots kunnen wij zeggen dat wij onze derde fabriek in het midden van het land hebben geopend, hier worden uitsluitend chalets gebouwd voor recreatief gebruik, de fabrieken in Brabant worden over het algemeen mobile bungalows met verdiepingen gebouwd,

TRANSPORT & PLAATSEN

Het transport en het plaatsen van de chalets ondervinden in de meeste gevallen geen tegenslagen, voor elk probleem is er een oplossing.

Zo hebben wij een kraan moeten gebruiken om deze chalets op de plaats te krijgen, een uitermate nauwkeurig werk die ook wat voorbereiding heeft.